Adrian Miuțescu: ”Noi, cei din Forța Dreptei, am depus de acum două luni un proiect de lege pentru desființarea pensiilor speciale”

de | 13.04.2023 11:13 | Știri, Județean, Național, Politic

Vicepreședintele Forța Dreptei, deputatul Adrian Miuțescu, a fost prezent miercuri în studioul Digi24 unde a vorbit despre contestația depusă, împreună cu parlamentarii Forța Dreptei, la CCR privind modificările din Codul de procedură penală, dar și despre alte subiecte de interes.

”Am fost prezent miercuri în studioul Digi24, unde am amintit că noi, parlamentarii Forța Dreptei, am depus o contestație la CCR privind modificările din Codul de procedură penală. Sunt 56 de semnături în spatele acestei contestații, deci avem numărul necesar.

Prin modificările votate în Parlament, drepturile omului sunt efectiv încălcate, nu mai spun de înregistrările realizate de SRI, care pot fi folosite în dosarele penale.

În plus, am declarat în emisiune că toată lumea e de acord că există o gaură imensă în buget, că nu e bine să se continue cu cheltuielile exagerate. Dar PNL-PSD-UDMR sunt la guvernare și trebuie să ia măsuri, nu să se plângă.

Noi, cei din Forța Dreptei, am depus de acum două luni un proiect de lege pentru desființarea pensiilor speciale, care nici măcar nu a fost luat în discuție”, a scris Adrian Miuțescu pe pagina de Facebook.

Găsiți aici înregistrarea din emisiune.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Adrian Miuțescu: ”Aceste măsuri liberale sunt menite să corecteze dezechilibrele create în economie”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu

Ultimele articole