Supernova Pitești – Pregătește-te pentru SUPER SÂMBĂTA!

de | 20.05.2022 15:25 | Anunțuri, Județean, Lifestyle

Pregătește-te pentru SUPER SÂMBĂTA!

Pe 21 mai magazinele din centrul comercial Supernova Pitești te așteaptă cu SUUUPER REDUCERI de până la 50% la: articole fashion, încălțăminte, cosmetice, mobilier şi decorațiuni, jucării și multe alte produse!

Astfel, mâine, 21 mai, va avea loc prima SUPER SÂMBĂTĂ, conceptul urmând să fie implementat lunar, în cea de-a treia sâmbătă din lună.

Clienții centrului comercial, vor putea beneficia de promoții și reduceri de până la 50% la articole fashion în magazinele: Sinsay, Mizar, Nissa, New Yorker, LC Waikiki, Takko, Ribbon, Diferit, Penti, Colin`s sau Beshka.

Dacă sunteți în căutare de produse cosmetice, parfumuri sau ochelari de soare – Optiblu, Xpert Beauty, Nala, Vitamix și My Geiha au reduceri de până la 25%.

La Mobexpert veți găsi super reduceri la mobilier și decorațiuni pentru terasă și gradină, corpuri de iluminat și decorațiuni interioare.

Dacă sunteți în căutare de jucării sau hainuțe pentru copii, Junior și Noriel au pregătit reduceri speciale. Oferte și discount-uri veți găsi și la Intersport, Benvenuti, Salamander, Animax, Orange și GSM Planet!

Magazinul Decathlon a pregătit un concurs pentru clienții care fac cumpărături maine, oferind ca premiu un cort, iar cafeneaua Gloria Jean`s oferă 50% la cea de-a doua băutură cumpărată”, transmit reprezentanții Supernova.

Urmareste-ne și hai la shopping!

Pentru detalii și informații despre magazinele care au pregătit reduceri, click AICI.

 

 

Supernova

 

 

Reamintim faptul că în data de 14 Aprilie, centrul comercial Jupiter City a devenit  și s-a extins cu un retail park, adaugând în portofoliu șase  noi. Acestea sunt: Sinsay, Cropp, House, Pepco, Takko si Deichmann.

 

Supernova

Despre Supernova:

 

Grupul Austriac Supernova este o companie internațională axată pe dezvoltarea și gestionarea proprietăților  comerciale din Austria, Slovenia, Croația și România. Pe lângă acestea, Grupul Supernova este activ și în Germania, Slovacia și Serbia. Portofoliul actual al Grupului cuprinde 77 de proprietăți cu o valoare brută de 1,7 miliarde EUR. Supernova depune eforturi mari pentru a crește calitatea serviciilor, a ofertei și a întregii infrastructuri.

În ultimii ani, compania a făcut  considerabile în activitățile sale de marketing și a construit aceeași identitate vizuală pentru toate centrele – brandul Supernova. Obiectivul  al companiei este dezvoltarea inteligentă și achizițiile strategice, evoluția și, în același timp, investițiile în piețele în creștere și în sursele regenerabile de .

Grupul Supernova a început și implementarea proiectului Green Dot, al cărui obiectiv este optimizarea practicilor comerciale și atingerea obiectivului de neutralitate completă a emisiilor de carbon până în 2028. Fiind unul dintre cei mai importanți investitori,

Supernova crede în protejarea responsabilă a mediului și în promovarea utilizării surselor de energie regenerabile și durabile. Prin urmare, în centrul strategiei se află producția de energie durabilă și gestionarea atentă a resurselor naturale, grupul depunând eforturi majore pentru îndeplinirea acestui scop.

 

 

Supernova moda

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Calapod Design | Orange | Pitești | Supernova Pitești