Mandate puse în executare de polițiști! Cinci argeșeni au fost încarcerați!

de | 20.05.2022 14:07 | Știri, Eveniment, Județean

Cinci bărbați din Argeș au fost încarcerați după ce polițiștii au pus în exacutare mandatele de executare, precizează reprezentanții IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

Iată pentru ce fapte au fost aceștia condamnați la ani de închisoare:

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au pus în executare în data de 19 mai, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Argeș, privind pe un bărbat de 59 de ani, din Bascov, condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de uz de fals. Bărbatul din Bascov a fost încarcerat.

 

Tot în ziua de 19 mai polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Argeș, privind pe un bărbat de 51 de ani, din Pitești, condamnat la 3 ani și 20 de zile de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunilor fals și de uz de fals. Piteșteanul a fost și el încarcerat.

 

De asemenea polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Argeș, privind pe un bărbat de 58 de ani, din Bradu, condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală. Argeșeanul a fost încarcerat.

 

Polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Leordeni, au pus în executare ieri, 19 mai, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Argeș, privind pe un bărbat de 52 de ani, din Rătești, condamnat la 5 ani și 8 luni de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, înșelăciune, uz de fals și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Bărbatul a fost reținut.

 

Totodată în ziua de 19 mai polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Leordeni au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Argeș, privind pe un bărbat de 48 de ani, din Rătești, condamnat la un an, 7 luni și 10 zile de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, înșelăciune și uz de fals. Argeșeanul de 48 de ani a fost încarcerat.

 

 


cropped favicon - Mandate puse în executare de polițiști! Cinci argeșeni au fost încarcerați!Ziarul Ancheta Online

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș | Leordeni | Nuba