Surpriză la ”Te cunosc de undeva”. Cine câștigă sezonul 19

de | 21.06.2023 19:12 | Știri, Județean, Lifestyle, Național, Pitești

Vă întrebați cine sunt câștigătorii emisiunii ”Te cunosc de undeva”? Ei bine, iată că cei de la ”viperele_vesele” continuă în aceiași notă în care ne-au obișnuit și au anunțat astăzi numele celor care vor câștiga marea finală, înainte ca emisiunea să fie difuzată pe tv. Patru echipe s-au calificat în marea finală și sunt în cursă pentru trofeu și pentru premiul de 15.000 de euro.

Marea finală a emisiunii de divertisment difuzată pe Antena 1, ”Te cunosc de undeva”, sezonul 19, va fi sâmbătă 24 iunie 2023, de la ora 20:00. Până atunci, se pare că s-a aflat deja cine a primit marele premiu al show-ului de la Antena 1.

Cine a intrat în marea finală

În emisiunea din 17 iunie au fost anunțate echipele care au mers mai departe în marea finală. Este vorba despre: Wrs și Emilian, Nicole Cherry și Juno, CRBL și Radu Țibulcă, ADDA și Radu Bucălae. Se pare că s-a aflat deja cine a primit marele premiu în sezonul 19. Astfel, potrivit celor de la pagina de Instagram viperele_vesele, echipa formată din Wrs și Emilian ar fi câștigat trofeul ”Te cunosc de undeva”.  Cei doi concurenți au câștigat trofeul emisiunii în sezonul trecut, cel cu numărul 18, însă au decis să participe și în această ediție. Ar fi pentru prima dată când aceeași echipă ar câștiga de două ori premiul emisiunii.

Pagina de Insagram ”viperele_vesele” a devenit celebră în mediul online, după ce a dezvăluit mai multe informații din interiorul tuturor trusturilor, iar dezvăluirile lor nu au dat greș.

Susră foto: print screen Instagram viperele_vesele

Sezonul 19 al emisiunii ”Te cunosc de undeva!” va fi câştigat de Wrs şi Emilian!
Antena 1 ne iubeşte!💛
@viperele_vesele

Susră foto: Facebook Te cunosc de undeva și print screen Instagram viperele_vesele.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cine a câștigat Chefi la cuțite 2023. Surpriză de proporții

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: