Suspiciune de crimă în Argeș! Tânăr de 19 ani arestat pentru 30 de zile!

de | 18.05.2022 10:37 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

 

Un bărbat de 30 de ani, din localitatea argeșeană Corbi a fost găsit mort în albia râului Doamnei, pe raza localității Pietroșani.

Acesta dispăruse de acasă de mai multe zile, iar ieri, 17 mai, familia a alertat autoritățile cu privire la dispariția lui.

În urma căutărilor, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș l-au găsit pe acesta decedat dau au găsit totodată imagini de pe o camera de supraveghere. În acele imagini se văd cei trei tineri dar și bărbatul îndreptânu-se spre malul râului.

Bărbatul ar fi avut conflictul cu cei trei tineri, în noaptea de 14 spre 15 mai. Prin urmare, tinerii respectivi au fost conduși la sediul poliției, fiind suspecți de crimă.

Conform antena3.ro se pare că bărbatul ar fi fost ucis după o ceartă care ar fi pornit deoarece victima ar fi refuzat să întrețină relații sexuale cu tinerii, acesta ar fi acceptat un singur partener. Cearta a degenerat iar în urma conflictului bărbatul a ajuns în apă.

În continuare se desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul dar și pentru a stabili cauza exactă a decesul bărbatului.

Având în vedere că din verificările referitoare că dispariție a rezultat că, în noaptea de 14 spre 15 mai, cel în cauză ar fi avut o stare conflictuală cu mai mulți tineri, au fost identificate persoanele implicate, care au fost conduse la sediul poliției.

Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările sunt efectuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș”, au precizat ieri reprezentanții IPJ Argeș.

 

Pe data de 18 mai, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a transmis următoarele:

În seara zilei de 17 mai a.c., după administrarea probatoriului în dosarul penal întocmit ca urmare a cercetărilor privind împrejurările în care a survenit decesul bărbatului de 30 de ani, din localitatea Corbi, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, față de un tânăr de 19 ani, din comuna Augustin, judetul Brașov.

Urmează ca, în cursul zilei de astăzi, să se aprecieze asupra luării, sau, după caz, solicitării dispunerii unor măsuri preventive.”

 

de crima

 

În această dimineață, 19 mai, reprezentanții IPJ Argeș au anunțat faptul că tânărul de 19 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Tânărul de 19 ani, din comuna Augustin, judetul Brașov, a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș în fața instanței, iar în baza probatoriului administrat până la acest moment, Tribunalul Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

Foto: antena3

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș | Tribunalul Argeș

Ultimele articole