Sute de locuri disponibile pentru subofițeri – anunțate de MApN

de | 22.09.2023 12:10 | Pitești, Lifestyle

  • Vă interesează o carieră militară? MApN anunță sute de locuri disonibile!

locuri armata MApN

Ministerul Apărării Naţionale a anunțat 465 de locuri disponibile pentru cursul de formare a subofițerilor în activitate.

În Pitești, sunt 345 de locuri la Școala de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I”, unde se pot înscrie numai soldații/gradații profesioniști, pentru specializările:

  • infanterie,
  • infanterie marină,
  • vânători de munte,
  • cercetare,
  • informații militare.

Înscrierile se fac online pe www.recrutaremapn.ro sau mergând personal, la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar al județului în care aveți domiciliul.

Important! Termenul limită de înscriere a candidaților este 13.10.2023  iar susținerea probelor de selecție se face până la data de 27.10.2023.

locuri armata MApN

Totodată MApN anunță numărul locurilor disponibile și în celelalte locații din țară, după cum urmează:

🔸 35 de locuri la Școala de Instruire pentru Comunicații, Tehnologia Informațiilor și Apărare Cibernetică din Sibiu -TEHNOLOGIA INFORMAȚIEI Termenul limită de înscriere a candidaților este 10.11.2023 iar susținerea probelor de selecție se face până la data de 24.11.2023 .

🔸 20 de locuri la Școala de Instruire pentru Logistică „General-maior Constantin Constantiniu” din Chitila – CĂI FERATE. Termenul limită de înscriere a candidaților este 13.10.2023 iar probele de selecie au loc până la 27.10.2023.

🔸 65 de locuri la Școala de instruire a forțelor pentru operații special din Vlădeni, jud. Brașov – PARAȘUTIȘTI și PARAȘUTIȘTI COMANDO. Aici termenul limită de înscriere a candidaților este 10.10.2023 iar probele de selecie se susțin până la 27.10.2023 .

Detalii privind condițiile și criteriile de recrutare și selecție corespunzătoare fiecărei categorii de personal militar accesați legislația de specialitate disponibilă aici ➡ https://www.recrutaremapn.ro/reglementari.php

De precizat că adresele și numerele de telefon sunt disponibile AICI. 

 

Foto: Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: MApN

Ultimele articole