Tâlhărie la librărie. Doi bărbați au furat 400 de lei și au agresat o angajată

de | 29.08.2023 21:41 | Național, Eveniment

Doi bărbați au ajuns astăzi în spatele gratiilor, după ce au jefuit o librărie din Caracal, județul Olt și au agresat fizic o angajată.

În speranța că vor da marea lovitură, hoții au pătruns în librărie, de unde au sustras 400 de lei din casa de marcat a unității, iar în încercarea de a recupera banii, o angajată a fost agresată fizic de unul dintre aceștia, relatează olt-alert.ro

Incidentul nefericit a avut loc ieri, 28 august și a fost sesizat de una dintre angajatele librăriei, care a sunat imediat la 112. În urma apelului, oamenii legii s-au deplasat la fața locului.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului de Investigații Criminale Caracal, care, din primele verificări, au stabilit faptul că doi bărbați ar fi pătruns în incinta unei librării din municipiul Caracal, de unde ar fi sustras 400 de lei din casa de marcat a unității, iar în încercarea de a recupera banii, o angajată ar fi fost agresată fizic de către unul dintre aceștia”, a transmis IPJ Olt.

Polițiștii i-au identificat pe cei doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii, unul în vârstă de 31 de ani, celălalt 42 de ani, ambii din municipiul Caracal, și i-au reținut.

Ulterior, ei au fost prezentați Judecătoriei Caracal, care a admis propunerea parchetului și a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de aceștia.

foto descriptiv accentîngorj.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Atenție, șoferi! Restricții de circulație din cauza unei avarii la rețeaua de alimentare cu apă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Caracal

Ultimele articole