Un tânăr de 16 ani a fost prins cu peste 200 de pliculețe cu droguri în centrul Capitalei!

de | 06.10.2023 18:12 | Știri, Eveniment

Un băiat în vârstă de 16 ani a fost prins, în această dimineață de vineri, în centrul Bucureștiului, cu 205 de pliculețe cu droguri.

Evenimentul s-a petrecut în apropierea Bibliotecii Naţionale. Băiatul le-a atras atenția jandarmilor atunci când a încercat să fugă de ei.

Tânărul a fost percheziționat iar asupra sa au fost găsite 205 pliculeţe transparente tip ziplock ce conţineau un praf alb.

Tânărul, în vârstă de 16 ani, a fost condus la sediul secţiei de poliţie şi au fost întocmite actele de sesizare a Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, cu modificările şi completările ulterioare”, a transmis Jandarmeria Română, conform Digi24.

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mai mulți șoferi au alimentat cu apă în loc de benzină, la o staţie de carburanţi din Neamţ!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole