Vrei să-ți faci doctoratul în Italia? Institutul Universitar European din Florența începe înscrierile

de | 06.10.2023 18:44 | Național, Lifestyle

Ministerul Educației, prin Agenția de Credite și Burse de Studii, anunță că Institutul Universitar European din Florența, Italia, începe înscrierile la programele de studii universitare complete de doctorat, pentru anul universitar 2024-2025, din 1 noiembrie 2023.

Programele de doctorat au durata de 4 ani și se organizează pentru următoarele domenii:

  • Economie;
  • Istorie și civilizație;
  • Drept;
  • Științe politice și sociale.

”Acordăm cetățenilor români nominalizați de Institutul Universitar European o bursă lunară în valută pentru primii 3 ani de studii doctorale, iar Institutul Universitar European acordă finanțare pentru anul al IV-lea. Pentru anul 2023 cuantumul bursei acordate de partea română a fost de 1.440 euro/lună (12 luni/an universitar)”, transmite MInisterul Educației în informarea publicată. Calendarul desfășurării concursului și condițiile de selecție le puteți găsi pe site-ul eui.eu, la fiecare program în parte, la secțiunea Selection procedure and criteria. Totodată, potrivit sursei citate, cei care doresc să obțină o bursă trebuie să participe la concursul organizat de Institutul Universitar European de la Florența pentru anul universitar 2024-2025.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook MIPE

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Discuții importante la nivelul Ministerului Muncii. Peste 20.000 de nepalezi muncesc în România

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Educaţiei