anchetaonline.ro

Un tânăr de 17 ani a fost ucis într-o bătaie de doi bărbați de 35 și 32 de ani!

de | 18.09.2023 19:37 | Știri, Eveniment

Un minor în vârstă de 17 ani a fost ucis în bătaie, în noaptea de duminică spre luni, de doi bărbați de 35 și 32 de ani, pe o stradă din Tulcea.

Cei doi agresoriiau fost reținuți.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au precizat, astăzi, luni, că procurorii s-au sesizat cu privire la producerea unui conflict între mai multe persoane, în noaptea de duminică spre luni, pe strada Constructorilor din Tulcea, eveniment în urma căruia un minor de 17 ani a murit.


Din probele administrate până în acest moment a rezultat faptul că de grupul format din cinci tineri, din care făcea parte şi victima F.R.I., s-a apropiat un alt grup de trei persoane cu un comportament agresiv. Fără un motiv anume, unul dintre cei trei, respectiv C.M., în vârstă de 35 de ani, i-a aplicat minorului F.R.I. multiple lovituri, cu pumnul în zona feţei şi cu picioarele în zona abdomenului. Când F.R.I. a reuşit să se ridice şi a încercat să se refugieze din zona în care se aflau agresorii, a fost prins şi imobilizat de către o altă persoană din grupul celor trei, respectiv R.P. în vârstă de 32 de ani. Acesta i-a aplicat două lovituri de pumni la nivelul feţei, urmare a cărora victima a căzut fără cunoştinţă la pământ”, au
declarat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, potrivit News.ro, conform Digi24.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Tulcea.

Băiatul se afla în stop-cardiorespirator la momentul ajungerii cadrelor medicale, care au început manevrele de resuscitare.

La o oră după, a fost declarat decesul tânărului.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Copil lovit de două mașini pe DN7! A fost aruncat pe contrasens!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: