Un tânăr de 18 ani, fără permis – a fugit după ce a accidentat grav un copil de 5 ani!

de | 28.03.2023 21:36 | Știri, Eveniment, Național

Un tânăr de 18 ani, din comuna Dognecea, care a condus un autoturism fără să aibă permis, a accidentat grav, în cursul zilei de duminică, pe o stradă din localitatea Dognecea, un copil de 5 ani şi apoi a fugit de la locul faptei, a informat marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

Băiatul va fi anchetat în stare de arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Imediat după petrecerea evenimentului, copilașul în vârstă de numai 5 ani a fost dus de urgență de familie, cu maşina personală. Victima a ajuns la cel mai apropiat centru medical de permanenţă, de unde a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi dus la spital, potrivit Digi24.

În urma cercetărilor făcute poliţiştii, s-a stabilit că tânărul de 18 ani nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu figura înmatriculat în circulaţie.

Astfel, în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei, a declarat sursa citată.


Foto descriptiv.

Sursa Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un cadavru carbonizat a fost găsit într-o centrală termică dezafectată!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole