Tânăr de 18 ani din Mioveni-amendat și lăsat fără permis după ce a trecut pe roșu

de | 08.03.2024 14:55 | Județean, Eveniment

Oprirea la culoarea roșie a semaforului electric devine opțională pentru tot mai mulți șoferi din Argeș.
 La fel s-a întâmplat și cu un tânăr de 18 ani care a considerat că nu trebuie să aștepte culoarea verde a semaforului pentru a pătrunde în intersecție.
Tânărul din Mioveni  a fost surprins ieri, 07 martie, de Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, în timp ce se deplasa pe raza localității de domiciliu și nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric aflat în funcțiune.

Nu se știe dacă tânărul șofer a trecut pe roșu din neatenție sau a dat dovadă de tupeu, însă, prin acest gest el a pus în pericol atât propria viață, cât și pe a celorlalți participanți la trafic.

Prin urmare, băiatul de 18 ani a fost amendat cu 660 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 30 de zile.

Tânăr de 22 de ani lăsat fără permis pentru conducere agresivă

Nu a fost singurul tânăr din Mioveni care a devenit pieton ieri. Un alt tânăr, în vârstă de 22 de ani, a fost amendat și lăsat fără permis pentru conducere agresivă.
Potrivit IPJ Argeș, în timp ce se deplasa pe str. I.C. Brătianu, de pe raza localității de domiciliu, tânărul ar fi adoptat un comportament agresiv, prin
derapaje controlate.
În urma ispravei sale, el s-a ales cu o amendă în valoare de 660 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 30 de zile.
Foto descriptiv
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole