Femeia care a furat produse dintr-un hypermarket din Pitești a fost trimisă în judecată

de | 08.03.2024 15:34 | Județean, Eveniment

Informații noi 08.03

Femeia de 44 de ani, din Timișoara, cu antecedente penale,  care a furat produse alimentare și de igienă, în valoare de 1.300 de lei, dintr-un hypermarket din Pitești a fost trimisă în judecată.

Reamintim faptul că, pe 03 martie, după administrarea probatoriului, ea a fost reținută pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Știrea inițială

Jaf într-un hypermarket din Pitești! A furat produse alimentare și de igienă în valoare de 1.300 de lei

O femeie de 44 de ani, din din municipiul Timișoara, județul Timiș, a fost reținută pentru 24 de ore, după ce a furat produse alimentare și de igienă dintr-un hypermarket din Pitești.

Furtul a avut loc în cursul zilei de ieri, în jurul orei 16:15, iar cazul a ajuns în atenția poliției după ce agentul de pază al hypermarket-ului a sunat la 112, sesizând faptul că ar fi surprins o femeie, care a trecut de casele de marcat cu produse alimentare și de igienă, fără să le achite.

În urma sesizării, oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au identificat-o pe femeie, care este cunoscută cu antecedente penale.

Din cercetări s-a stabilit faptul că femeia ar fi trecut de casele de marcat cu produse în valoare de aproximativ 1.300 de lei, fără să le achite.”, transmite IPJ Argeș

În cauza a fost întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar după administrarea probatoriului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, ea va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

sursă foto stirileprotv.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Stâlpeni: Transport ilegal de lemne efectuat cu o mașină fără RCA

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole