Tânăr de 18 ani prins conducând cu 111 km/h prin Câmpulung

de | 31.01.2024 15:49 | Județean, Eveniment

Un tânăr de 18 ani, din Aninoasa, care de-abia și-a dobândit permisul de conducere, a și rămas fără el. Cauza o reprezintă viteza excesivă cu care circula.

Ieri, 30 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung l-au depistat pe tânărul șofer în timp ce conducea un autoturism pe strada Șoseaua Națională, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 111 km/h, într-o zonă în care limita legală de viteză este de 50 de km/h.

În urma faptei sale, băiatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 90 de zile.

Fără permis a rămas și un bărbat de 44 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Schitu-Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 124 km/h.

Pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație, bărbatul s-a ales cu o amendă în valoare de 1.485 lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 120 de zile.

Foto descriptiv Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Percheziții în Argeș și în țară la o grupare care amaneta bijuterii și monede de aur contrafăcute

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung