Un tânăr de 19 ani a furat o mașină, a avariat-o, după care a dus-o înapoi proprietarului

de | 05.01.2024 13:50 | Național, Eveniment

Un tânăr de 19 ani din Baia de Aramă a ajuns în vizorul polițiștilor, după ce a furat o mașină și a avariat-o. Cuprins de remuşcări, el a dus înapoi maşina şi a parcat-o în acelaşi loc.

S-a întâmplat în ultima zi a anului 2023. Proprietarul nu l-a prins pe hoț în fapt, însă polițiștii i-au dat de urmă.

La data de 31 decembrie 2023, Poliția oraș Baia de Aramă a fost sesizată de un bărbat de 41 de ani cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul ce era parcat și neasigurat într-o grădină, iar după ce i-au provocat avarii l-au adus înapoi.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției oraș Baia de Aramă a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea faptei, un tânăr de 19 ani, din orașul Baia de Aramă”, transmite IPJ Mehedinți.

Potrivit antena3.ro, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, joi, 5 ianuarie, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia de Aramă cu propunerea unei măsuri preventive.

În acest caz, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și distrugere.

Foto descriptiv vestea.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A murit Glynis Johns, actrița din celebrul film Mary Poppins. Avea 100 de ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Baia de Aramă