Tânăr de 21 de ani, găsit mort pe bancheta mașinii

de | 11.10.2023 11:45 | Național, Eveniment

O descoperire de-a dreptul șocantă a avut loc luni după amiază, 9 octombrie, lângă Grădina Botanică din Iaşi. Trupul neînsufleţit al unui tânăr de 21 de ani a fost descoperit pe bancheta din spate a propriei sale maşini.

El a fost descoperit de o femeie care a anunțat imediat autoritățile. În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și de la Ambulanță. Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic decât să constate decesul.

La data de 09 octombrie a.c., în jurul orei 16:55, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Iași au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că în interiorul unui autoturism, ce se afla parcat pe un drum agricol din vecinătatea Grădinii Botanice din Iași, este un bărbat decedat. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, bărbatul fiind găsit decedat pe bancheta din spate a autoturismului.”, transmite IPJ Iași

Potrivit bzi.ro, pe corpul băiatului nu existau urme de violenţă, iar maşina nu era avariată.  Cu toate acestea, anchetatorii nu exclud nicio variantă.

Potrivit sursei citate, tânărul ar fi mers să se întâlnească cu prietena lui după care trebuia să se întoarcă acasă. Văzând că nu mai ajunge și nu pot da de fiul lor, părinţii îngrijoraţi au alertat autorităţile. Atunci maşina lui a fost descoperită pe marginea drumului de o femeie.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar trupul neînsuflețit al tânărului a fost dus la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

sursă foto observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Peste 200 de credite online, obținute cu acte false! Percheziții de amploare în țară

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Iași

Ultimele articole