Tânăr de 26 de ani, reținut de polițiștii argeșeni! Fura scule electrice din autoutilitare

de | 25.08.2023 16:06 | Județean, Eveniment

În cursul zilei de ieri, 24 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat și au reținut un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din comuna Dobrosloveni, județul Olt.

Potrivit cercetărilor, în noaptea de 02 spre 03 august, tânărul ar fi furat mai multe scule electrice din patru autoutilitare, care erau parcate în localitatea Budeasa.

Pentru administrarea probatoriului, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și Olt și polițiști criminaliști, au efectuat trei percheziții, în localitățile Drobosloveni, județul Olt și Budeasa, județul Argeș.”, transmite IPJ Argeș

În cursul zilei de ieri, după administrarea probatoriului, olteanul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie dus în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

foto descriptiv accentîngorj.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Vremea a făcut ravagii în mai multe localități din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Budeasa

Ultimele articole