anchetaonline.ro

Tânăr beat, fără permis și cu mașina furată, prins în trafic de polițiști

de | 18.04.2023 22:45 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Tânăr beat, fără permis și cu mașina furată, prins în trafic de polițiști

Un tânăr în vârstă de 19 de ani, din comuna Săpoca, judeţul Buzău, este cercetat de polițiști, după ce a fost prins la volanul unei mașini furate, beat și fără permis.

Tânărul a fost prins în urma unor acțiuni de verificare în trafic pe o stradă din comuna Săpoca potrivit digi24.ro

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a avut o valoare de 1,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care tânărul a fost condus la un spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Mai mult de atât, mașina pe care o conducea a fost furată din fața unui imobil din comuna Săpoca.

Cea mai mare valoare a alcoolemiei – 1,66 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost înregistrată în cazul unui tânăr de 19 ani, din Săpoca, care a fost depistat în timp ce conducea autoturismul pe o stradă din comuna Săpoca. Totodată, în urma verificării conducătorului auto în bazele de date ale Poliţiei Române, a reieşit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie. Mai mult de atât, tânărul ar fi sustras autoturismul la volanul căruia se afla, din faţa unui imobil din Săpoca, acesta nefiind asigurat. Şoferul a fost transportat la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a transmis IPJ Buzău, potrivit Agerpres.

sursă foto digi24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un tânăr de 22 de ani a furat un taxi după ce a refuzat să îi plătească cursa taximetristului! Era beat și fără permis! 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Buzău | Poliția Română