Polițiști bătuți în timpul unei intervenții! Prietenii unui șofer beat au sărit pe agenți

de | 18.04.2023 23:46 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Polițiști bătuți în timpul unei intervenții! Prietenii unui șofer beat au sărit pe agenți

Incident revoltător în prima zi de Paște, într-o comună din Mehedinți. Întreaga povestea a fost făcută publică de Sindicatul Europol, după ce mai mulți polițiști au fost bătuți de prietenii unui șofer beat.

Conform sindicaliștilor, polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112 cu privire la prezența șoferului băut în trafic. Agenții au pornit în căutarea lui, iar după ce l-au găsit, au încercat să oprească.

Însă, șoferul și-a continuat drumul, nerespectând semnalele oamenilor legii. La un moment dat trage pe dreapta și escaladează gardul unei locuințe.

Sindicaliștii Europol atrag atenția asupra faptului să polițiștii au fost atacați de prietenii șoferului fugar, în timp ce aceștia încercau să îl rețină.

În imaginile surprinse este doar partea în care polițiștii încearcă să-l imobilizeze pe un bărbat care a venit în sprijinul șoferului fugar și care i-a atacat lovindu-i cu pumnii.

Intervenția colegilor noștri este îngreunată de modul de manifestare a spiritului „civic” de care dau dovadă celelalte persoane venite în sprijinul bărbatului care îi îmbrâncesc și îi lovesc cu picioarele pe polițiști împiedicându-i să realizeze încătușarea.

În astfel de situații nu putem vorbi decât despre reținerea și arestarea preventivă a tuturor persoanelor care au participat la ultragierea polițiștilor”, transmite Sindicatul Europol pe Facebook.

Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Incident șocant, în această seară, la meciul dintre Steaua – Dinamo, din Capitală

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Europol

Ultimele articole