anchetaonline.ro

Tânăr de 18 ani, prins drogat la volan!

de | 27.11.2022 12:06 | Știri, Național

Polițiștii din Alba au depistat, în cursul nopții trecute, de sâmbătă spre duminică , un tânăr de 18 ani în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Sântimbru, fiind sub influența substanțelor interzise, potrivit alba24.ro.

Conform IPJ Alba, la data de 27 noiembrie 2022, în jurul orei 01:00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, au oprit, pentru control, pe raza localității Sântimbru, un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din Alba Iulia.

Tânărul a fost testat aparatul drogtest, iar rezultatul a ieșit pozitiv pentru substanțele psihoactive. Tânărul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea determinării prezenței, în organism, a substanțelor interzise.

În urma evenimentului, tânărul s-a ales cu dosar penal.

 

Foto descriptiv. Foto Monitorul de Cluj

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Prognoza meteo pentru Pitești! Urmează temperaturi de -1°C!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: