anchetaonline.ro

Moș Nicolae aduce Gașca Zurli la Pitești

de | 27.11.2022 11:53 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Pregătirile pentru sărbătorile de iară sunt pe ultima sută de metri în Pitești. Târgul de Crăciun va fi deschis miercuri, 30 noiembrie 2022, la ora 18:00 de sărbătoarea Sfântului Andrei, anunță municipalitatea. Invitat la deschidere este Ducu Bertzi, iar pe 5 decembrie Moș Nicolae aduce, în Piața Primăriei, Gașca Zurli.

Evenimentul de deschiderea debutează cu aprinderea luminițelor festive. Piteștenii vor putea găsi în zona centrală diferite obiecte de artizanat, dulciuri, jucării pentru cei mici, cadouri, decorațiuni pentru casă și obiecte hand-made. Căsuța lui Moș Crăciun va fi deschisă pentru fotografii și relaxare, iar în Atelierul lui Moș Crăciun, cei mici vor învăța lucruri noi, prin activități specifice perioadei.

Pe 5 decembrie 2022, în Piața Primăriei vine Moș Nicolae și Gașca Zurli, spre încântarea copiilor. Târgul de Crăciun, organizat de Primăria Municipiului Pitești în parteneriat cu Târgul de Crăciun Sibiu, va fi până în 02.01.2023!

Sursa foto: Facebook Gașca Zurli

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Decizie drastică luată de Kaufland și Lidl!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: