Decizie drastică luată de Kaufland și Lidl!

de | 26.11.2022 16:17 | Administrație, Național, Știri

Cauzele războiului din Ucraina se revarsă și asupra marilor lanțuri de magazine. De la scumpirile produselor la economia pe care încearcă să o facă patronii, toate sunt efecteale războiului.

Astfel, patronii acestor hipermarketuri au luat decizia de a limita orice consum sau cheltuială suplimentară. Aceștia au redus programul și au început să investească în tehnologie cu eficiență energetică care să ajute, potrivit romaniatv.net.

Marile magazine și-au montat panouri fotovoltaice și au luat decizia de a înlocui vitrinele vechi cu unele mai economice.

Astfel, aceste metode aduc cu ele și un deficit de căldură și de lumină. De asemenea, la finalul programului, iluminarea în parcarea și în fața magazinelor nu mai există.

Magazinul este încălzit dar nu folosim gaze, ci mai degrabă e un sistem care recirculă căldura produsă de angrenajele de frig, iar iarna o transformă în căldură în pardoseală. Vara o transformă în aer condiționat pentru răcire”, a precizat Valer Hancas, director de comunicare.

Foto Revista Progresiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Impact între 2 autoturisme! 2 victime încarcerate și inconștiente!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole