5 persoane au fost rănite, după un accident între un microbuz și un autoturism

de | 26.11.2022 17:13 | Știri, Eveniment, Național

Un accident rutier care s-a produs în cursul zilei de astăzi, sâmbătă, 26 noiembrie, între un microbuz și o mașină, s-a soldat cu cinci victime, potrivit romania24.

Evenimentul a avut loc în Timișoara. Conform IPJ Timiș, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, aflat la volanul unui microbuz, în care se aflau 9 persoane, a ieșit de pe Aleea Agronomiei pe Calea Aradului și nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, care circula regulamentar pe Calea Aradului dinspre Arad spre Timișoara.

Potrivit sursei citate, au fost răniți ambii conducători auto, o fețiță de 8 ani, pasageră în autoturism și alte două femei.

Victimele nu sunt grav rănite.

Organele oficiale de poliție au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Impact între 2 autoturisme! 2 victime încarcerate și inconștiente!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole