anchetaonline.ro

Ce s-a întâmplat cu argeșeanul de 83 de ani care a ucis 2 pietoni, după ce a fugit de la locul unui alt accident

de | 26.11.2022 18:13 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Bărbatul de 83 de ani a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș în fața instanței competente, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar Judecătoria Curtea de Argeș a admis cererea și a dispus cercetarea sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.”, anunță IPJ Argeș.

Update

Update

După administrarea de probatoriu, bărbatul de 83 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 27 noiembrie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, anunță IPJ Argeș.

Update

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 83 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism pe raza municipiului Curtea de Argeș, la efectuarea virajului la stânga de pe str. 1 Decembrie 1918 către str. Eroilor, (direcția Curtea de Argeș spre Corbeni), în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a acroșat cu autoturismul bicicleta unui bărbat, de 32 de ani, din același municipiu care se pregătea să traverseze, accidentându-l ușor.”, anunță IPJ Argeș.

Șoferul a fugit de la locul accidentului fără acordul poliției.

Acesta a accidentat, la scurt timp, alți doi pietoni, pe raza localității Albeștii de Argeș, pe DN 7C.

Ambele victime au murit în urma evenimentului. Este vorba despre un bărbat de 71 de ani, din Albeștii de Argeș, pentru care nu s-a mai putut face nimic la sosirea echipajelor, și  un bărbat de 82 de ani, din aceeași localitate, care s-a stins din viață la spital.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, conform art. 338, 192 și 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care faptele au fost săvârșite, și luarea măsurilor legale care se impun.”, anunță IPJ Argeș.

Știre inițială

Un accident rutier extrem de grav a avut loc în urmă cu doar câteva momente, pe DN 7C, în Albestii de Argeș.

Din primele informații date de către IPJ Argeș, sunt implicați 2 pietoni.

La fața locului au intervenit Polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș pentru primele măsuri, urmând ca cercetările sa fie efectuate de către polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

5 persoane au fost rănite, după un accident între un microbuz și un autoturism

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: