Tânăr de 20 de a fost prins conducând cu 134km/h pe b-dul Nicolae Dobrin din Pitești!

de | 02.08.2022 21:31 | Știri, Eveniment, Pitești

În cursul zilei de ieri , 1 august, polițiștii Biroului Rutier Pitești au desfășurat o acțiune pentru prevenirea principalelor cauze care generatoare evenimentele rutiere produse pe fondul vitezei excesive, și pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

În urma abaterilor constatate de către polițiștii rutieri, s-au aplicat 39 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 10.000 de lei. De asemenea, au fost reținute patru permise de conducere și două certificate de înmatriculare.

Toate permisele de conducere au fost reținute pentru depășirea limitei de viteză de pe sectorul de drum pe care a fost constatată abaterea.

De asemenea, într-o situație s-a impus și suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile.

Astfel, a fost depistat un tânăr de 20 de ani, din Poiana Lacului, conducând un autoturism pe b-dul Nicolae Dobrin din Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 134 km/h.

Băiatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de a conduce.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O tânără de 22 de ani a murit după ce a fost prinsă sub un tramvai în București!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Dobrin | Pitești