Tânăr de 20 de ani – înjunghiat! Agresorul a fost reținut

de | 10.08.2022 16:33 | Știri, După locație, Județean, Rural

Un conflict care a avut loc duminică, 7 august, între doi tineri din județul Argeș, se putea finaliza cu o adevărată tragedie.

Cei doi bărbați, unul de 26 de ani, din localitatea Dobrești, iar altul de 20 de ani, care erau certați, s-au întâlnit în ziua cu pricina în localitatea Beleți-Negrești.

De la aruncarea cuvintelor grele până la violență nu a fost decât un pas, iar bărbatul de 26 de ani, orbit de furie, a scos un obiect tăietor-înțepător și l-a lovit pe tânărul de 21 de ani.

Oamenii legii au fost sesizați cu privire la acest eveniment, iar polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au desfășurat cercetări.

Tânărul de 26 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe

Miercuri urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Criminalul de la Bascov a fost arestat pentru 30 de zile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole