Tânăr de 21 de ani, prins în timp ce făcea drifturi în Pitești! A fost amendat și lăsat fără permis

de | 21.01.2024 16:17 | Județean, Eveniment

Inconștiența unora dintre șoferii care circulă pe drumurile publice este de nedescris. Mulți dintre aceștia nu realizează la ce pericol se expun, atunci când fac anumite manevre pe șosele.

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri piteșteni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere.

În urma activităților, polițiștii au constatat 57 de abateri de la regimul rutier ce au fost sancționate contravențional, cu amenzi în valoare totală de aproximativ 13.500 de lei. De asemenea, oamenii legii au reținut cinci permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

Printre cei sancționați a fost și un tânăr de 21 de ani, din Pitești, care a avut un comportament agresiv în conducerea vehiculelor pe drumurilor publice, prin realizarea intenționată de derapaje ale autovehiculului, în vederea rotirii acestuia.

El a fost prins de oamenii legii pe bld. Republicii din municipiul Pitești, în cursul zilei de ieri, 20 ianuarie.

În urma celor constatate, tânărul s-a ales cu o amendă, în valoare de 825 de lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 30 de zile.

Foto descriptiv Stiri de Cluj

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: S-a urcat beat la volan și apoi i-a dat mașina și unui tânăr fără permis

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești