Tânăr din Argeş, în arest după un scandal violent, la Braşov!

de | 28.06.2022 10:05 | Știri, Eveniment, Județean

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Secţia 4 Poliţia efectuează în aceste momente cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lovirea sau alte violenţe” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice” pentru un tânăr de 24 de ani din Argeș.

Din cercetările efectuate în cauză a reieşit faptul că un tânăr, în vârstă de 24 ani din judeţul Argeş, pe fondul unor discuţii în contradictorii, ar fi agresat fizic un bărbat, în vârstă de 34 ani, în timp ce se aflau pe raza municipiului Braşov. Bărbatul a fost preluat şi transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat comisar de poliţie Alina Ivan.
De asemenea, în baza probatoriului administrat în cauză, a fost făcută reținerea pentry 24 de ore, inculpatul fiind introdus în arestul IPJ Braşov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor”, a mai precizat sursa citată.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cutremur în această dimineață în România!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: