Tânăr de 18 ani din Câmpulung, prins drogat la volan!

de | 17.12.2023 18:05 | Câmpulung Muscel, Eveniment

În cadrul activităților derulate de polițiști, pentru prevenirea accidentelor rutiere și pentru creșterea gradului de siguranță a tuturor participanților la trafic, în data de 15 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au depistat un tânăr de 18 ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, existând suspiciuni cu privire la faptul că ar putea fi sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

După testarea acestuia cu aparatul din dotare, au rezultat indicii cu privire la posibila prezență a unor substanțe psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, au transmis polițiștii argeșeni. 

Tânărul de 18 ani din Câmpulung Muscel s-a ales cu dosar penal iar permisul de conducere i-a fost reținut.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența unei substanțe psihoactive, conform art. 336, alin.2 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Argeș. 

De precizat că în ultimele 48 de ore, în cadrul abaterilor constatate de oamenii legii, au fost reținute 38 de permise de conducere și au fost retrase 26 de certificate de înmatriculare.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Minor de 14 ani depistat de polițiștii piteșteni la volanul unei mașini

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung

Ultimele articole