UNST Politehnica București și-a ales rectorul

de | 17.12.2023 18:50 | Național, Administrație

Universitatea Națională de Știință şi Tehnologie Politehnica București și-a ales rectorul. Dintre cei trei candidați care au intrat în cursă cele mai multe voturi le-a obținut actualul rector, Mihnea Cosmin Costoiu.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

Alegerile au avut loc prin votul direct şi secret al tuturor cadrelor didactice şi de cercetare titulare la data desfăşurării alegerilor din cadrul universităţii şi al reprezentanţilor studenţilor din Senatul universitar şi din Consiliile facultăţilor. În total au fost 19 centre de votare, dintre care 4 la Centrul Universitar Pitești. Potrivit informațiilor publicate pe site-ul instituției au fost înscriși în cursa pentru rector trei candidați: Mihnea Cosmin Costoiu – actualul rector, Alexandru Mihai Grumezescu și Mihai-Daniel Chiroiu. Din cele 1.697 de persoane cu drept de vot s-au prezentat la urne un număr de 1.574 de alegători. Au fost valabil exprimate un număr total de 1.525 de voturi: Costoiu Mihnea-Cosmin 1.286, Chiroiu Mihai-Daniel 173 și Grumezescu Alexandru-Mihai 66.

Foto descriptiv. Sursă foto: upb.ro si Facebook Cristian Gentea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tânăr de 18 ani din Câmpulung, prins drogat la volan!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: UNST Politehnica Bucuresti Centrul Universitar Pitesti