Tânăr din Mălureni fără permis, prins în timp ce conducea o mașină fără RCA și cu ITP-ul expirat

de | 29.10.2023 14:00 | Eveniment, Județean

Un tânăr de 23 de ani, din Mălureni, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volan, fără a avea permis de conducere. Mai mult decât atât, mașina pe care a condus-o nu avea asigurare, iar ITP-ul era expirat.

Totul s-a petrecut sâmbătă, 28 octombrie.  Cursa i-a fost întreruptă de polițiști, deoarece argeșeanul a avut ghinionul de a fi oprit în trafic, pentru un control de rutină pe raza localității de domiciliu.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere. Totodată, polițiștii argeșeni au constatat și faptul că acesta avea valabilitatea inspecției tehnice periodice expirată și nu deținea poliță de asigurare de răspundere civilă auto.

Prin urmare, tânărul de 23 de ani s-a ales cu dosar penal.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

De asemenea, autoturismul nu avea inspecția tehnică periodică și asigurarea de răspundere civilă auto valabile, motiv pentru care au fost aplicate sancțiuni contravenționale, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice și Legii 132/2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto.”, transmite IPJ Argeș

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav în Pitești! Mașină intrată în stâlp

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mălureni

Ultimele articole