La ”Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”. Zeci de tineri s-au angajat

de | 29.10.2023 13:44 | Pitești, Administrație

Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Munca (AJOFM) Argeș a organizat, vineri, la Pitești, Bursa locurilor de munca pentru absolvenți, acțiune organizată în sprijinul tinerilor absolvenți de învățământ, dar și al altor persoane interesate în găsirea unui loc de muncă. Din cei peste 300 de participanți, persoane în căutarea unui loc de muncă, 62 de tineri absolvenți s-au angajat.

POtrivit celor de la AJOFM Argeș, la bursa locurilor de muncă au participat 32 de agenți economici care au prezentat o ofertă de 786 locuri de muncă vacante disponibile, meseriile cele mai solicitate de către angajatori fiind cele din industria auto, construcții civile și industriale, industria prelucrărilor mecanice, transporturi, servicii către populație și comerț. Numărul participanților din rândul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă a fost de aprox.  350. Pentru persoanele cu studii superioare au fost puse la dispoziție un număr de 116 posturi vacante, marea lor majoritate fiind destinate pentru profesia de inginer (ing constructori, ing productie, ing calitate, ing mecanici, ing automatisti, ing proiectare, etc.), dar au fost solicitări și pentru economist, manager resurse umane sau consilier juridic – jurist. ”În urma interviurilor de angajare, 62 de tineri absolvenți au fost selectați în vederea încadrării, agenția urmând să monitorizeze pe parcursul a 30 de zile situația încadrărilor în muncă prin contactarea agenților economici participanți”, au transmis cei de la AJOFM Argeș.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție, șoferi! Sunt anunțate transporturi agabaritice în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: AJOFM Argeș

Ultimele articole