(VIDEO) Mioveni: Tânăr drogat, încătușat în plină stradă, după un scandal cu polițiștii!

de | 25.08.2023 16:58 | Județean, Eveniment

Update

Argeș – Drogat încătușat în stradă

Imagini socante filmate in plină strada la Mioveni, in judetul Argeș. Mai mulți polițiști il pun la pământ pe un tânăr recalcitrant, sofer oprit in trafic, iar apoi îl încătușează. S-a dovedit ulterior că era drogat.

Tânărul care este încătușat de polițiști conducea o mașină pe principalul bulevard al orașului Mioveni și a fost oprit la un filtru de rutină. Le-a vorbit urat agenților când aceștia i-au cerut actele. Totul a degenerat, iar tânărul a fost pus la pământ și încătușat.

 

Zgomotul scandalului i-a tras pe oameni, care s-au strâns să vadă ce se întâmplă.

Tânărul de 22 de ani a ajuns la secție acolo unde a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero. Nu același lucru s-a întâmplat în cazul testului antidrog, Aparatul depistând prezența unor substanțe psihoactive.

Ca urmare a rezultatului testării, tanarul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea confirmării prin analize de specialitate a substanței, iar dreptul de a conduce ia fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Informații inițiale

Un tânăr de 22 de ani, din Mioveni, s-a ales cu dosar penal și fără permis după ce s-a urcat drogat la volan.

El a fost oprit, în trafic, pentru un control de rutină, în cursul zilei de ieri, 24 august, în jurul orei 19:45, pe bulevardul Dacia din Mioveni.

Nemulțumit de faptul că a fost oprit de oamenii legii, acesta a refuzat să se supună indicațiilor polițiștilor. Mai mult decât atât, el a devenit recalcitrant, fapt pentru care a fost imobilizat și dus la sediul poliției.

Având în vedere comportamentul tânărului, el a fost testat cu cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, însă, în urma testării cu aparatul Drug test, a fost indicată prezenta unei substanțe cu efect psihoactiv.

Ulterior, el a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea confirmării prin analize de specialitate a substanței.

Pentru fapta sa, tânărul s-a ales cu dosar penal, dar și cu permisul suspendat.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș:O nouă avertizare meteo emisă de ANM! Val de căldură și disconfort termic ridicat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole