Un tânăr a murit după ce o mașină a explodat într-o stație de alimentare cu gaz. Poliția a deschis dosar penal

de | 21.05.2023 19:45 | Eveniment, Național, Știri

  • O mașină a explodat într-o stație de alimentare cu gaz!

explodat benzinarie Pantelimon

Foto: Antena3 CNN

Eveniment tragic petrecut astăzi, 21 mai, în localitatea Pantelimon din județul Ilfov, acolo unde un tânăr a decedat în urma unei explozii.

Un autoturism a explodat într-o stație de alimentare cu gaz iar în urma acestui incident șoferul mașinii,  un bărbat de 42 de ani – a fost transportat de urgență la spital iar angajatul stației de alimentare, un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața.

La locul tragediei au intervenit pompierii cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o  autospecială de intervenție și salvare la înălțime, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN, patru  ambulanțe SMURD. Totodată a intervenit și Detașamentul Special de Salvatori.

În urma exploziei alimentarea cu gaze a fost oprită

explodat benzinarie Pantelimon

Foto: HotnNws.ro

Oamenii ligii au deschis un dosar penal în acest caz.

În cauza privind explozia unei butelii GNC de la un autoturism, într-o staţie de alimentare, din oraşul Pantelimon, revenim cu următoarele precizări: poliţiştii oraşului Pantelimon efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă şi neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă”, au transmis, duminică după amiază, reprezentanții IPJ Ilfov.

Foto: HotnNws.ro

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ilfov