Un tânăr și-a pierdut viața în urma unui accident cu o dubiță! Alte patru victime implicate!

de | 30.01.2024 20:40 | Știri, Eveniment

Un eveniment tragic a avut loc marți, pe DN 52, în județul Teleorman.

Un tânăr de 20 de ani s-a stins din viață şi alte patru persoane au fost rănite, după ce o dubiţă şi un autoturism s-au ciocnit.

În urma evenimentului, traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

Accidentul a avut loc pe DN 52, la ieşire din municipiul Turnu Măgurele, acolo unde au intervenit de urgență două autospeciale de stingere, o descarcerare, două ambulanţe SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple şi trei echipaje medicale din cadrul SAJ Teleorman.

Din păcate, în urma acestui grav accident rutier, în care au fost implicate o dubiţă şi un autoturism, au rezultat cinci victime, dintre care una, de aproximativ 22 de ani, cu leziuni incompatibile cu viaţa. Celelalte patru persoane, cu vârste cuprinse între 33 şi 57 de ani, cu diferite traumatisme la nivelul membrelor inferioare, lombare şi toracice, conştiente şi cooperante, au fost preluate de echipajele SAJ şi SMURD, au primit primul ajutor şi au fost transportate la U.P.U. Alexandria”, a declarat ISU Teleorman, conform Digi24

Una dintre persoanele ajunse la spital a avut nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare, ea fiind predată conştientă şi cooperantă echipajelor medicale.

Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenționare ANAF! Mai multe mesaje false au fost trimise!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole