Discuții importante despre alegerile din 2024

de | 30.01.2024 20:30 | Național, Politic

Conducerea PSD se reunește în această săptămână într-o serie de întâlniri pentru a discuta strategia pentru viitoarele alegeri. Din informațiile apărute, sunt programate discuții pentru a analiza oportunitatea comasării alegerilor locale cu cele europarlamentare.

Astfel, potrivit celor de la stiripesurse.ro, care citează surse din cadrul partidului se așteaptă ca Marcel Ciolacu, președintele PSD, să ceară părerea colegilor cu privire la posibilitatea de a forma liste electorale comune cu PNL sau de a concura separat la alegeri. În plus, sunt programate discuții pentru a analiza oportunitatea comasării alegerilor locale cu cele europarlamentare. Lucrările săptămânii vor culmina miercuri cu o reuniune a grupurilor parlamentare ale PSD la Palatul Parlamentului, iar ulterior, în jurul prânzului, este programată o ședință a Consiliului Politic Național.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

S-a lansat campania națională Anti-Ro-Exit. ”Ne dorim o Românie puternică în Uniunea Europeană”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD

Ultimele articole