Tânăr piteștean, amendat şi cu permisul suspendat, după ce poliţiştii au văzut pe Facebook ce făcuse în trafic

de | 08.06.2023 13:45 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

Șoferii agresivi cu vehicule puternice, vor să demonstreze măiestria mașinilor deținute. Ei conduc haotic și agresiv, adesea provocând coliziuni în trafic.

La fel s-a întâmplat și în cazul unui tânăr de 19 ani, din Pitești, care a fost filmat în timp ce conducea agresiv pe o stradă de pe raza localității de domiciliu. Ulterior, imaginile surprinse au ajuns pe rețelele de socializare.

După ce au apărut în spațiul public, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-au sesizat și au continuat verificările, iar în cursul zilei de ieri l-au identificat și sancționat contravențional pe șofer.

Din verificările efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că, în seara zilei de 30 martie, în jurul orei 22:00, tânărul ar fi adoptat un comportament agresiv în timpul conducerii autoturismului.

Ulterior, o parte din traseul parcurs de acesta, pe str. Armand Călinescu din municipiul Pitești a fost postat pe rețele de socializare.

În urma comportamentului său în trafic, tânărul s-a ales cu amendă în valoare de 580 de lei, dar și cu permisul suspendat pentru 30 de zile.

Foto descriptiv Stiri de Cluj

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Prins conducând cu viteză excesivă! Tânăr de 20 de ani din Topoloveni, lăsat pieton

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești