anchetaonline.ro

Un tânăr din Pitești și altul din Olt au înscenat un accident rutier! Au luat 85.000 de lei de la firma de asigurări

de | 05.04.2023 17:15 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un tânăr din Pitești și altul din Olt au înscenat un accident rutier! Au luat 85.000 de lei de la firma de asigurări

Doi tineri au fost dați în judecată după ce au înscenat un accident rutier între două autoturisme.

Mai exact, în anul 2018, cei doi bărbați, unul din Pitești, altul din Slatina, județul Olt, au înscenat evenimentul rutier cu două mașini. Înțelegerea era ca cei doi să mintă organele abilitate în vederea obținerii despăgubirilor.

Evenimentul a fost declarat organelor de poliție, în vederea eliberării documentelor necesare demersurilor pentru reparații, iar ulterior, în baza acestor documente întocmite ca urmare a unor declarații necorespunzătoare adevărului, cât și a polițelor RCA, a fost constituit un dosar de daună, în vederea obținerii despăgubirilor”, arată reprezentanții IPJ Argeș.

În urma demersurilor, firma de asigurări a plătit suma de aproximativ 85.000 de lei, cu titlu de despăgubiri.

Cei doi bărbați sunt cercetați pentru infracțiunile de fals intelectual, înșelăciune, fals în declarații și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Acum, la 5 ani de la producerea infracțiunilor, dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Alt tânăr, trimis în judecată după ce a furat dintr-un magazin din Argeș

Un alt tânăr, în vârstă de 23 de ani, este cercetat pentru infracțiunea de furt. Acum, dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Potrivit cercetărilor, în luna iunie a anului trecut, tânărul de 23 de ani, din Popești-Leordeni, județul Ilfov, a furat dintr-un magazin cu unelte și material de construcție, din județul Argeș, mai multe bunuri în valoare de aproximativ 600 de lei.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt.
Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 11 iunie 2022, un tânăr de 23 de ani, din comuna Popești-Leordeni, județul Ilfov, ar fi sustras dintr-un magazin cu unelte și material de construcție, mai multe bunuri în valoare de aproximativ 600 de lei”, transmite IPJ Argeș.

Tânărul a fost identificat, iar potrivit polițiștilor, acum este arestat în altă cauză.

Foto descriptiv Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeș: Cu aburii alcoolului în cap, un oaspete a luat gazda la bătaie! De nervi, și-a lovit și iubita

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș