Tânăr prins drogat la volan în Argeș! A ajuns la spital!

de | 29.03.2023 18:37 | Știri, Eveniment, Național

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni au depistat, în cursul zilei de 28 martie, în jurul orei 20.00, un bărbat de 33 de ani, din Priboieni, care conducea un autoturism, pe DJ 702, pe raza localității Topoloveni.

Tânărul argeșeanul nu a scăpat, spre ghinionul lui, de controlul polițiștilor, care iar în urma testării cu aparatul DrugTest, au depistat că acesta conducea sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

Bărbatul a fost dus la spital pentru recoltarea recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea determinării substanțelor psihotrope prin analize de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Un copil din Mioveni a ajuns la spital după ce și-a amputat două degete

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: