O tânără româncă a fost salvată de polițiștii din Germania. Era sechestrată de un turc care voia să o vândă

de | 03.08.2023 21:20 | Știri, Eveniment, Județean

Momente de groază pentru o româncă care a fost răpită și ținută captivă în Germania. Din fericire, ea a fost salvată.

Autoritățile din Germania au salvat o tânără româncă, în vârstă de 31 de ani, din Buzău, după ce a fost sechestrată de un bărbat turc.

Incidentul grav a avut loc la finalul lunii iulie, într-un apartament în care femeia a fost dusă de agresorul ei.

Tânăra era amenințată că, dacă nu îi va da suma de 20.000 de euro, va fi vândută sau omorâtă.

Din fericire, victima turcului a reușit sa ia legătura cu familia ei din România, iar oamenii au apelat la ajutorul poliţiştilor din Buzău.

La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că nepoata sa, o femeie, de 31 de ani, este ţinută împotriva voinţei sale, într-un imobil din Germania şi este ameninţată că, dacă nu remite 20.000 de euro, va fi vândută sau îi va fi suprimată viaţa.

Imediat după primirea sesizării, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Buzău au informat Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliției Române, în vederea realizării cu operativitate a schimbului de date şi informaţii necesar salvării persoanei în cauză.”, transmite IGPR

În urma informațiilor furnizate de polițiștii romani, autoritățile din Germania au intervenit cu rapiditate. Conform IGPR,  au fost desfășurate trei percheziții la locuințe din diferite localități.

În cele din urma, într-unul din imobilele percheziţionate, au fost identificate victima şi bărbatul care o sechestra, un cetăţean de origine turcă, de 36 de ani.

Din păcate, femeia a suferit mai multe leziuni, cel mai probabil în urma agresiunii la care a fost supusă. Ea a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar apoi a fost cazată într-un centru de protecţie împotriva violenţei.

Potrivit autorităților, cetățeanul turc a fost reţinut, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Sursa foto: Karolina Grabowska/ Pexels

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Avocaţii din Argeş sunt în prag de protest

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Germania | IGPR

Ultimele articole