(VIDEO) Tânărul de 22 de ani filmat în localul din Costești și alți doi bărbați – reținuți pentru viol!

de | 06.01.2024 11:01 | Județean, Eveniment, Importante

Trei bărbați din orașul Costești din Argeș au fost reținuți de poliție după ce în prima seară a anului au violat o femeie din București. Culmea, unul dintre ei, fotbalist, era chiar prietenul fetei. Totul s-a întâmplat după ce femeia a fost îmbătată. Violul a fost filmat si constituie cea mai evidenta proba pentru anchetatori.

Incidentul s-a petrecut în prima zi din an, atunci când femeia din București s-a dus în orașul Costești din Argeș la prietenul ei, un tânăr de 22 de ani, fotbalist în județ. Numai că a ajuns pe mâna a trei bărbați: prietenul ei, unchiul acestuia și alt bărbat din localitate care își face veacul mai mult pe străzi. Cei trei au dus-o într-un local si au îmbătat-o, apoi au violat-o. Unul dintre actele sexuale explicite, de față cu cele peste 10 persoane din bar, a fost filmat și a ajuns în posesia anchetatorilor.

scene amoroase - (VIDEO) Tânărul de 22 de ani filmat în localul din Costești și alți doi bărbați - reținuți pentru viol!

Polițiștii au descins la localul respectiv și i-au identificat pe toți cei prezenți acolo în prima zi din an, în timpul violului.

Toți cei prezenți au fost audiați iar noaptea trecută cei trei violatori au fost reținuți .

În urma cercetărilor desfășurate de polițiști, după apariția acestor imagini ce ilustrează activitate sexuală explicită petrecută în incinta unui local de pe raza orașului Costești, compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș informează că în urma administrării de probatoriu și audierii mai multor persoane, a fost extinsă urmărirea penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.”

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în noaptea de 1 spre 2 ianuarie 2024, un tânăr de 22 de ani, din Costești, a invitat o femeie de 44 de ani, din București, cu care avea o relație de prietenie, să se deplaseze la un local de pe raza orașului Costești, unde cel în cauză, împreună cu alți doi bărbați, de 37 și 44 de ani, profitând de starea de vulnerabilitate a victimei, care consumase în prealabil alcool, ar fi întreținut relații sexuale cu femeia, fără acordul acesteia și în ciuda opunerii sale.

Prietenul fetei, unchiul lui și barbatul filmat când întreținea raporturi sexuale cu femeia, de față cu ceilalți, riscă între 3 si 10 ani de închisoare pentru viol.

 

În seara zilei de 5 ianuarie, în urma administrării probatoriului, tânărul de 22 de ani, precum și ceilalți doi bărbați, de 37 și 44 de ani, toți din Costești, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi, 6 ianuarie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Precizăm că efectuarea urmăririi penale, punerea în mișcare a acțiunii pe ale sau dispunerea unor măsuri preventive reprezintă etape și activități de urmărire penală, reglementate de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, respectiv asigurarea unei bune desfășurări a procesului penal, activități ce nu pot în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Mai multe informații legate de acest subiect puteți citi pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Scene intime într-un bar din Costești! Mai multe persoane au fost audiate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Costeşti

Ultimele articole