Târg de mărţişoare create de copii la Şcoala “Al. Davila” Piteşti

de | 29.02.2024 14:25 | Pitești, Cultură, Eveniment

Şcoala Gimnazială „Alexandru Davila” Piteşti a fost gazda unui impresionant „Târg de Mărţişoare”. Elevii din clasele primare au vândut mărţişoare create chiar de către ei, în cadrul  orelor de AVAP.

Fiecare clasă a avut propriul stand, unde s-au vândut mărţişoare, felicitări, bijuterii hand-made. La mare căutare au fost mărţişoarele… dulci, savurate din plin de participanţi. Alături de cei peste 500 de copii au fost părinţii, care s-au dovedit nu numai ajutoare de nădejde ale creatorilor de mărţişoare, ci şi „clienţi” generoşi.

targ martisoare scoala davila pitesti colaj_1

Eveniment devenit deja o tradiție în Școala Gimnazială „Alexandru Davila” Piteşti, Târgul de Mărţişoare reprezintă şi în acest an un bun prilej pentru elevii şcolii de a-şi folosi calităţile creatoare şi antreprenoriale în scop caritabil. Elevii contribuie astfel la susţinerea financiară a unor cazuri sociale din şcoală precum şi la finanţarea unor proiecte şcolare, prin confecţionarea de mărţişoare în scopul vânzării acestora.

Datorită lor, copii fără posibilităţi financiare, elevi ai Şcolii Gimnaziale „Alexandru Davila”, vor merge la vară în tabără sau vor fi ajutaţi cu diverse sume de bani. Şi tot datorită celor mici, în „Grădina Sălbatică” aflată în incinta unităţii de învăţământ, va fi reamenajat un iaz cu nuferi.

targ martisoare scoala davila pitesti colaj_2

Proiectul „Târgul de Mărţişoare – 2024” se înscrie în seria activităţilor organizate de Şcoala Gimnazială „Alexandru Davila” Piteşti, în anul 2024, cu prilejul celebrării a 50 de ani de la înfiinţarea unităţii de învăţământ.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Şcoala „Al. Davila” a dat startul la citit cu un flashmob cu 530 de elevi

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Școala Gimnazială „Alexandru Davila” Pitești