Taxa de pod de la Fetești va fi suspendată de la 1 iunie

de | 26.05.2023 23:07 | Știri, Eveniment, Național

Autoritățile au anunțat că vom avea drum întins pană la mare, deoarece taxa de pod de la Fetești va fi suspendată pentru toate vehiculele, timp de trei luni de zile.
Ea va fi suspendată începând cu 1 iunie până cel târziu 31 august.

Astfel, românii care vor merge în minivacanța de la începutul lunii iunie la mare, dar și pe parcursul sezonului estival, nu vor mai fi nevoiți să mai plătească această taxă.

Suspendarea acesteia vine în urma unui proiect de ordin al ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu, relatează digi24.ro

Lucrările de reabilitare la Podul peste brațul Borcea, de pe Autostrada A2, au fost începute încă din luna Februarie.

Pe durata lucrărilor, traficul rutier pe Calea II de circulație, sensul Constanța-București, între km 143+125 și km 148+315, a fost închis, iar circulația a fost deviată pe Calea I.

Vor fi efectuate lucrări precum frezarea sistemului rutier și refacerea acestuia, demontarea și montarea parapetului pietonal, refacerea trotuarului.

Lucrările vor continua și pe durata sezonului estival.

Contractul de reabilitare de circa 68 de milioane de lei a fost semnat în 2021 cu Asocierea MARISTAR COM SRL – HYDROSTOY AD, iar potrivit contractului, perioada lucrărilor de execuție este de 24 de luni, iar termenul de garanție al lucrărilor este de 60 de luni.

sursă foto observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Nu scăpăm de vremea rea! Ploile torențiale continuă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole