Teatrul de Vară din Parcul Ștrand, gata până în 25 noiembrie

de | 26.03.2024 11:05 | Pitești, Administrație

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, anunță că lucrările de modernizare ale Teatrului de Vară din Parcul Ștrand vor fi finalizate până în 25 noiembrie. Totodată, edilul  a mai părecizat că astăzi, 26 martie, a fost semnat și ordinul de începere a lucrărilor. Acest anunț vine după ce administrația locală din Pitești anunța săptămâna trecută că a fost semnat contractul de proiectare și execuție lucrări.

Noul Teatru de Vară Ștrand va fi gestionat de către Filarmonica Pitești. Proiectul de modernizare are o alocare financiară substanțială de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în valoare de 4.116.723,57 lei fără TVA. Lucrările includ refacerea completă a clădirii existente, cu o suprafață de 428 mp, inclusiv finisaje interioare și exterioare, și acoperirea zonei publice destinate scaunelor (clădirea C10 – Ring de dans) cu structură metalică, perforații de tablă tip corten și acoperiș retractabil din membrană PVC.

”Ne mișcăm rapid pentru un obiectiv așteptat de piteșteni: “Reabilitarea și modernizarea Teatrului de Vară din Parcul Ștrand”.

După ce săptămâna trecută a fost semnat contractul de proiectare și execuție lucrări, astăzi, 26 martie, a fost semnat și ordinul de începere a lucrărilor.

Acestea vor fi finalizate până în 25 noiembrie!

Ne dorim ca Teatrul de Vară să fie reabilitat și modernizat chiar mai rapid, pentru a putea găzdui și o primă ediție a unui festival de muzică clasică în aer liber!

Prin Filarmonica Pitești, Primăria Pitești va avea cel mai nou Teatru de Vară din România!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Iată cum va arăta Teatrul de Vară din Ștrand. S-a semnat contractul de reabilitare și modernizare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești