Telefonul lui Smiley a fost furat! Hoțul i l-a luat chiar din fața ochilor

de | 19.11.2022 19:16 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Piteșteanul Smiley a fost jefuit, rămânând fără telefon, în timpul unei călătorii în Germania.

Artistul a povestit cum a avut loc incidentul, care spre surprinderea tuturor, a avut loc la Berlin, nu în România, așa cum foarte mulți fani au presupus.

Cântărețul a fost victima furtului, marți seara, mărturisind că hoțul i-a luat telefonul chiar din fața ochilor săi, folosindu-se de „cel mai vechi truc din carte”.

Smiley se afla împreună cu un prieten la un restaurant în momentul în care individul care i-a furat telefonul a venit la masa lui și a profitat că artistul era atent la altceva. Astfel, individul a reușit să îi ia dispozitivul care era pe marginea mesei.

Toată lumea m-a întrebat cum mi s-a furat. Să vă explic: foarte simplu. Cel mai vechi truc din carte. Eram la masă la un restaurant, ascultam o piesă la telefonul prietenului meu. Telefonul era în dreapta, lângă mine, pe masă. A venit un băiat cu o foaie să ne ceară ceva, n-am înțeles în ce limbă vorbea, eu eram atent la ce ascultam la telefon. Prietenul meu i-a zis „N-avem nevoie. Du-te!”, el și-a pus foaia pe telefonul meu și când a plecat, a plecat cu tot cu foaie și cu telefon, iar eu după ce am terminat de ascultat ce aveam de ascultat, adică o piesă frumoasă, m-am uitat după telefon și am zis ”Pfaaa, mi-a furat telefonul!”. Am fugit, m-am uitat să văd dacă-l mai văd. Nu l-am mai văzut, evident, s-a dus.”, a povestit Smiley pe rețelele sociale.

Foto Spy news.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Analogue Festival! Când va avea loc cea de-a doua ediție

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole