Analogue Festival! Când va avea loc cea de-a doua ediție

de | 18.11.2022 17:06 | Știri, Cultură, După locație, După subiect, Lifestyle, Mioveni

Organizatorii Analogue Festival au anunțat când va avea loc cea de-a doua ediție a festivalului de la Mioveni!

Iubitorii de festivaluri sunt așteptați în perioada 25-27 august 2023 la Analogue Festival, în Mioveni, care se va transforma pentru 3 zile în capitala distracției.

Cea de-a doua ediție promite să fie una plină de surprize, cu artiști de excepție și activități de neuitat pentru participanți.

Mai mult, cei care doresc să se bucure de experiența Analogue, pot achiziționa abonamentul standard la prețul de doar 217 lei, în perioada 18-20 noiembrie, dacă folosesc codul BF2022, cu care vor obține o reducere de 25%, de Black Friday.

Click AICI pentru a achiziționa abonamentul la reducere.

Analogue Festival se întoarce în 2023 pe Platoul Făget din Mioveni, pentru a doua ediție! Pregătește-te să evadezi în natură, timp de 3 zile și 3 nopți, pentru o experiență completă de festival.
Cei mai iubiți artiști români și internaționali, activități și zone de relaxare pentru toate vârstele și multe surprize te așteaptă să le descoperi și să creezi amintiri memorabile”, anunță organizatorii.

Primăria Mioveni alături de Centrul Cultural au precizat că lipsa unor astfel de evenimente în Argeș i-au determinat sa îl organizeze. De asemenea, organizatorii au observat dorința oamenilor de a participa la un astfel de eveniment.

Amintim că prima ediție a festivalului a adus pe scenă 20 de artiști, printre care headlinerii Asaf Avidan, B.U.G. Mafia, Jesse Ware, JP Cooper, Morcheeba sau Subcarpați.

Artiștii care vor urca pe scenă, în ediția din 2023, vor fi anunțați de către organizatori în următoarea perioadă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Peste 30.000 de oameni s-au distrat la Analogue Festival! Va fi organizată o nouă ediție

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole