anchetaonline.ro

Salarii mai mari pentru militari! Anunțul Ministrului Apărării

de | 18.11.2022 17:46 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Național

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a transmis că sunt șanse mari ca anul viitor să crească salariile militarilor. Anunțul a fost făcut în urma unor discuții pe care ministrul le-a purtat cu premierul Nicolae Ciucă, cu președintele PSD, Marcel Ciolacu și ministrul Finanțelor, Adrian Câciu.

Angel Tîlvăr a mărturisit că a primit multe întrebări referitoare la salariile miltarilor, de când a devenit ministru al Apărării.

Și teoretic dar și ținând seama de contextul în care ne aflăm, cred că România este interesată să aibă un corp profesional bine pregătit, care să poată beneficia de condiții, care să permită acestui corp profesional să-și îndeplinească misiunea și datoria față de această țară în condiții bune. Nu am sesizat nicio stringență sau vreo poziție de-a cuiva din Guvernul României față de un asemenea lucru, cu atât mai mult în ceea ce privește pe premier sau pe președintele Ciolacu. Din discuțiile pe care le-am avut cu ei atunci când preluat portofoliul, unul din punctele care au fost accentuate de amândoi a fost acela că trebuie să mă îngrijesc ca aceste condiții să crească și personalul militar să aibă parte de cea mai mare atenție din partea societății, mai ales în acest context. Există șanse (ca salariile militarilor să crească în 2023 – n.red.) și ne preocupă și ne vom zbate pentru aceasta”, a transmis Angel Tîlvăr.

Foto TelegrafOnline

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

8 militari români- acuzați că au furat combustibil de la baza „Mihail Kogălniceanu”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: