8 militari români- acuzați că au furat combustibil de la baza „Mihail Kogălniceanu”

de | 16.11.2022 18:14 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Opt militari români sunt acuzați că au furat combustibil de aviație, dar și auto, de la baza „Mihail Kogălniceanu”.

Cei opt au fost reținuți, miercuri, după ce procurorii militari au făcut zeci de percheziții la locuințele suspecților și martorilor. Potrivit procurorilor, până în prezent s-a aflat despre furtul a 7 tone de combustibil.

De asemenea, conform surselo Hotnews, în acest dosar ar fi fost suspecți 22 de militari de la baza românească, doar 8 dintre aceștia fiind reținuți.

Amintim că în 2021 au fost efectuate alte percheziții pentru furt de combustibil de la baza militară de la Kogălniceanu. Cercetările vizau o grupare acuzată că începând cu anul 2017 au furat de la baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu combustibil în valoare de aproximativ 2.000.000 dolari, prejudiciu adus guvernului SUA.

Foto 7Media.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Firicel din „Las Fierbinți”, condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: