anchetaonline.ro

Dănuț Bica: „Peste 500 noi investiții aprobate de Guvern!”

de | 16.11.2022 18:29 | Știri, Județean, Național, Politic

Guvernul condus de premierul liberal Nicolae Ionel Ciucă finanțează 503 noi investiții prin PNRR, în 358 de localități din România”, anunță senatorul PNL Dănuț Bica.

Senatorul precizează faptul că proiectele au fost depuse pe componentele Valul Renovării și Fondul Local și vizează, printre altele, lucrări de eficientizare energetică și îmbunătățirea siguranței seismice, dar și achiziționarea de mijloace de transport electrice sau construirea de locuințe pentru tineri și locuințe de serviciu pentru specialiști.

Dănuț Bica menționează de asemenea că aceste 503 proiecte se adaugă celor 3890 aprobate deja și celor 209 pentru care au fost semnate contractele de finanțare.

Guvernul sprijină astfel, în mod concret, administrațiile locale în vederea modernizării comunităților și îmbunătățirii nivelului de trai al românilor”, a adăugat senatorul PNL.

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: