DTO angajează mecanici auto cu experiență pentru service-ul de camioane de la Bradu!

de | 16.11.2022 18:00 | Anunțuri, Județean, Lifestyle

DTO angajează mecanici auto cu experiență, pentru service-ul de camioane situat în comuna Bradu, județul Argeș.

Cerințele postului:

  • Experiență  relevantă în domeniu;
  • Responsabilitate, implicare, punctualitate.

Se oferă:

  • Condiții foarte bune de lucru;
  • Salariu motivant

Pentru detalii, puteti suna la numărul de telefon: 0752495860.

Sunteți așteptați într-o echipă de profesioniști!

 

DTO

 

Dolo Trans Olimp (DTO) este o companie care a debutat pe piaţa afacerilor argeşene de ani buni. Fondatorul acesteia este Cristian Dolofan, un tânăr antreprenor care a ales să îşi transforme visurile în realitate chiar în oraşul său natal, creând, prin perseverenţă şi o echipă bine sudată, un business-etalon pentru segmentul său de activitate. Dolo Trans Olimp este structurat pe o strategie bine definită, unde cuvântul de ordine este „excelenţa”.

La fiecare drum parcurs de camioanele DTO, acestea duc numele Argeşului în ţară şi peste graniţe, dovedind eficienţa şi seriozitatea unei companii româneşti în faţa partenerilor străini.

În octombrie 2011, DTO a început activitatea cu doar 8 camioane cumpărate în regim second – hand. Acum are câteva sute, marca Mercedes, pentru că a înţeles că reparaţiile şi întreţinerea unor autoturisme la mâna a doua înseamnă o piatră de moară pentru businessul său. Aşa că a investit într-o flotă nouă, alegând autocamioane performante ce oferă siguranţă şi consum optim. Însă, cum automobilele nu merg singure, indiferent cât de performante sunt, a pus accent şi pe factorul uman, prin dezvoltarea unor programe destinate instruirii şoferilor, astfel încât să aibă la bordul lor adevăraţi profesionişti. Camioanele firmei DTO străbat drumurile din toate colţurile Europei, transportând autovehiculele a patru producători importanţi din industria auto, printre care şi Dacia, bineînţeles.

DTO

DTO îşi are cartierul general la Bradu, în vecinătatea Piteştiului. Aici a început Cristian Dolofan să pună pe foaie proiectul companiei sale, care a progresat constant, ţinând pasul cu noile provocări ale pieţei de profil.

Începând cu anul 2015, sunt recunoscuți ca reprezentanță service. Dolo Trans Olimp a demarat proiectul de realizare a unui service autorizat, cu servicii profesionale complete pentru camioane.

Realizează toată gama de operațiuni de service pentru autocamioane și semiremorci, inclusiv pentru transportoare de orice tip.

Mai mult, oferă în cadrul complexului și facilități, precum:

● vulcanizare
● parcare supravegheată
● spălătorie profesională

Cu o extindere amplă la nivel global, pe întreg teritoriul Uniunii Europene, Asia și Africa, Dolo Trans Olimp vă oferă suportul logistic și rapiditatea de care aveți nevoie pentru afacerea dumneavoastră.

 

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dolo Trans Olimp